FORM DOLDURUN

  • Bilgilendirme ve Aydınlatma Metni’ni okudum kabul ediyorum.
Başvuru Formu

  • nokta işitme merkezi
  • Nokta İşitme

    nokta işitme merkezi

    Nokta İşitme'nin amacı, müşterilerinin işitme sorunlarını en iyi şekilde anlamak ve onlara en uygun işitme cihazlarını sunmaktır. Bu nedenle, her müşteriye özel bir işitme testi yaparak, işitme kaybının derecesini ve tipini belirleyip, buna göre en uygun işitme cihazını önermektedirler.

    Nokta İşitme, müşterilerinin memnuniyetini her zaman ön planda tutar ve müşteri memnuniyetini sağlamak için işitme cihazlarını satın alan müşterilerine, satış sonrası destek hizmeti de sunar.

    Nokta İşitme, işitme kaybı yaşayan herkesin hayatını daha iyi hale getirmek için çalışmaktadır. Her müşterinin işitme kaybı farklı olduğu için, işitme cihazları da müşterilere özel olarak seçilmelidir. Bu nedenle, firmamız, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamak ve sorunlarını gidermek adına onlara en uygun işitme cihazlarını sunmak için çalışır.



  • nokta işitme merkezi
  • Tamir Bakım ve Onarım Hizmeti

    nokta işitme merkezi

    Kullandığınız işitme cihazının veya cihazlarının temizliğine ve bakımına ne kadar özen gösteriyor olsanız da belirli periyodik bakımlarının yaptırılması gerekmektedir.

    Bunun yanı sıra teknolojik aletler oldukları için bazen onarılması gereken arıza ve sorunlar oluşturabilirler. Herhangi bir nedenden bozulan işitme cihazlarınızın, tamir bakım ve onarımını uzman ekibimiz ile gerçekleştiriyoruz.

    İşitme cihazı tamiri, servisi ve bakımında firmamızı tercih etmeniz halinde konusunda uzman mühendis ve teknisyenlerimiz TSE 12426 belgeli labaratuvarımızda sizlere yardımcı olacaklardır.

    # İzmir İşitme Cihazı | İşitme Cihazı Teknik Servis



  • nokta işitme merkezi
  • İşitme uzmanı mı arıyorsunuz?

    nokta işitme merkezi

    Size en yakın işitme merkezini bulmanıza yardımcı olabiliriz.

    Her bireyin işitme cihazı ihtiyaçları benzersizdir. Nokta İşitme Merkezi olarak, sizin için en ideal çözümü birlikte keşfetmek için buradayız.

    İşitme kayıplarına ve problemlerine karşı olarak üretilmiş teknolojik cihazlarımız ve güleryüzlü hizmet anlayışımız ile hizmetinizdeyiz.

    İşitme cihazları öncelikle işitme kaybı seviyenize sonra da yaşam tarzınız ile isteklerinize uygun olmalıdır.



  • nokta işitme merkezi
  • Bir sonraki seviye Hybrid Technology™ ile Bernafon Alpha XT işitme cihazları

    Olağanüstü işitme yetisine sahip hayvanlardan ilham alınarak tasarlanan birinci sınıf Alpha XT işitme cihazları, Bernafon'un hibrit işleme alanındaki en son gelişmelerine sahiptir. Daha iyi konuşma anlama ve gelişmiş dinleme konforu ile doğal sesi en iyi şekilde sunarlar. Yeni Hybrid Sound Care™ özelliği ile donatılmış olan bu cihazlar, rahatsız edici rüzgar ve temas gürültüsüne karşı da koruma sağlar.

    Kullanımı kolay ve şarj edilebilir Alpha XT işitme cihazları, son teknoloji kablosuz ses akışı teknolojisi ile birlikte gelir ve kulağın arkasına rahatça oturur.



nokta işitme merkezi

Hangi işitme cihazı

ihtiyaçlarınıza en uygun?

nokta işitme merkezi

Her Bernafon işitme cihazının arkasında, sizin daha iyi duymanız konusunda tutkusu olan yetkin bir mühendis ve odyolog ekibi bulunmaktadır.

Bireysel işitme ihtiyaçlarınıza, yaşam tarzınıza ve bütçenize bağlı olarak size sunabileceğimiz farklı performans kategorileri vardır. Gelişmiş performans kategorileri ile zorlu dinleme durumlarını karşılamak için daha fazla seçenek ve ayar sunuyoruz.

Size en uygun işitme cihazını bulun

  • Alpha
  • Viron
  • Zerena
  • Leox
nokta işitme merkezi

Yaşamın her tonuna

Nokta İşitme Merkezi

nokta işitme merkezi

xx

İLETİŞİM FORMU

  • İletişim

    nokta işitme gaziemir

    +90 232 335 57 58

WhatsApp
Hemen Ara